Relaties kunnen zowel leverancier als klant zijn. Waarom zou je twee keer dezelfde gegevens willen invoeren? Dat vinden wij ook niet nodig, dus daarom maken wij geen onderscheid.

Relaties kunnen meerdere adressen hebben. Denk aan een bezoek en een post adres. U kunt er zoveel aanmaken als u zelf wilt.

Dit geldt natuurlijk ook voor de communicatiemiddelen. Denk aan email, telefoon, gsm en fax. Standaard definiëren wij de meest gebruikte in uw omgeving. Heeft u speciale wensen? Dan kunnen we er zo nog meer aanmaken.

Adres gegevens

Voor het invoeren van adressen maken wij gebruiken van de BAG gegevens van de gemeentes. Hierdoor weten wij in 90% van de gevallen aan de hand van de postcode en het huisnummer het juiste adres op te halen.

De Basisregistratie Adressen en Gebouwen (BAG) bevat gegevens van alle adressen en gebouwen in Nederland, zoals bouwjaar, oppervlakte, gebruiksdoel en locatie op de kaart.

Kadaster

Relatie groepen

Om onderscheid te kunnen maken tussen verschillende klant groepen of leveranciers is het mogelijk om een relatie onder een groep te hangen. Een relatie kan maar één groep hebben.

Labels

Labels is een manier om aan een relatie een indicatie of typering te hangen. Deze worden dan getoond in het overzicht. In tegenstelling tot groepen is het mogelijk om meerdere labels aan een relatie te koppelen.