Elke week wordt er keihard gewerkt aan uwfactuur. En het resultaat mag er zijn.

Na de volgende update zijn we over op de laatste versie van Material Design. Dat is ook wat er gebruikt wordt op Android telefoons en is ontwikkeld door Google.

Er worden meer autogegevens opgehaald en deze worden gebruikt in het nieuwe dashboard component voor voertuigen. Autogegevens, BPM berekening en indien op voorraad de prijs gegevens inzichtelijk na het intikken van het kenteken.

Er is een verbetering doorgevoerd in het ophalen van adres gegevens op basis van postcode en huisnummer. Een huisnummer met toevoeging gaat nu ook goed.

Bij contracten, verkopen en inkopen is het nu mogelijk om opmerkingen te plaatsen. Gewoon vrije tekst simpel, maar toch heel makkelijk.

Onder water zijn er ook diverse verbeteringen doorgevoerd waardoor vooral de rapportages beter te onderhouden zijn. Maar ook diverse andere kleine verbeteringen.

En als laatste zijn er ook diverse verbeteringen doorgevoerd voor nog sneller werken. Heeft u maar 1 artikel waarop u factureert? Dan wordt na een artikel toevoegen het artikel gekozen en kunt u direct beginnen met het invoeren van het aantal. Kleine dingetjes die veel tijd kunnen besparen.